Informacije za izlagače

Poštovani izlagači,

obavještavamo Vas da će se ovogodišnji 22. međunarodni sajam LOV, RIBOLOV, PRIRODA, TURIZAM održati od petka 13. do nedjelje 15. listopada u varaždinskoj Areni uz rijeku Dravu. Pozivamo Vas da svoje proizvode i usluge predstavite širokom krugu posjetitelja iz naše i susjednih zemalja te da svoje sudjelovanje prijavite što prije kako biste osigurali posebne popuste koje smo ove godine pripremili za Vas.

Izložbeni prostor možete birati u dva nivoa opremljenosti: osnovni izložbeni prostor (uz mogućnost dodatne narudžbe opreme po vašem izboru), i neopremljeni izložbeni prostor (vrijedi isključivo za štandove u nizu i prostore uređene vlastitom izložbenom konstrukcijom). Na taj način Vam omogućujemo da racionalno opremite prostor i direktno utječete na njegovu konačnu cijenu. Molimo Vas da obratite pozornost ako Vam je potreban priključak struje te da ga u tom slučaju obvezno naručite (označite) na Prijavi. 
Na zakupljeni izložbeni prostor možete ostvariti i sljedeće popuste koji se zbrajaju: 
- na veličinu zakupljenog prostora (odobrava za 20 m² i više) 
20 – 35 m2 5% 
36 – 50 m2 10% 
51 – 70 m2 15% 
> 70 m2 20% 
- 7 % za brzu prijavu uplaćenu do 01.08.2017. (750 kn + PDV) 
- 8 % za avansno plaćanje do 13.10.2017. (samo za izlagače iz HR) 

Niže možete preuzeti pdf Prijavu izlaganja s cjenikom osnovnih usluga i Uvjetima izlaganja. Budući da smo zaprimanje prijava izlaganja započeli početkom srpnja, molimo Vas da svoje sudjelovanje prijavite što ranije kako biste osigurali odgovarajuće mjesto i željenu kvadraturu izložbenog prostora. Našim dosadašnjim izlagačima omogućavamo da zadrže svoje izložbene pozicije iz ranijih godina. Uvjet je da prijavu izlaganja dostave najkasnije do 27. srpnja 2017., te da do 01. kolovoza izvrše uplatu obvezne Prijave (750kn+PDV). 
Nakon toga ćemo sve nepotvrđene prostore rasporediti drugim izlagačima. 
Krajnji rok za prijem prijave je 29. rujan 2017. 
Ispunjenu prijavu možete dostaviti poštom, na telefaks 042/212-336, odnosno e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Prijavnicu u elektronskom obliku možete preuzeti na stranici www.sajam-varazdin.com. Za eventualne dodatne informacije kontaktirajte nas na telefon 042/212-330.

Srdačan pozdrav i dobro došli na Sajam!

Maja Šimenc, direktorica