Informacije za izlagače

Poštovani izlagači,

obavještavamo Vas da će se ovogodišnji 23. Međunarodni sajam Priroda, lov, ribolov, turizam održati od 12. do 14. listopada u varaždinskoj Areni uz rijeku Dravu. Pozivamo Vas da svoje proizvode i usluge predstavite širokom krugu posjetitelja iz naše i susjednih zemalja.

Pozivamo Vas da svoje proizvode i usluge predstavite širokom krugu posjetitelja iz naše i susjednih zemalja te da svoje sudjelovanje prijavite što prije kako biste osigurali posebne popuste koje smo pripremili za Vas.
Izložbeni prostor možete birati u dva nivoa opremljenosti: osnovni izložbeni prostor (uz mogućnost narudžbe dodatne opreme po vašem izboru), i neopremljeni izložbeni prostor (vrijedi isključivo za štandove u nizu i prostore uređene vlastitom izložbenom konstrukcijom). Na taj način Vam omogućujemo da racionalno opremite prostor i direktno utječete na njegovu konačnu cijenu. Molimo Vas da obratite pozornost ako Vam je potreban priključak struje te da ga u tom slučaju obvezno naručite (označite) u Prijavi.
Na zakupljeni izložbeni prostor možete ostvariti i sljedeće popuste koji se zbrajaju:
- na veličinu zakupljenog prostora (odobrava se za 20 m² i više)
20 – 35 m2          5%
36 – 50 m2         10%
51 – 70 m2         15%
> 70 m2              20%
- 7% za brzu prijavu uplaćenu do 18. 07. 2018. (750 kn + PDV)
- 8% za avansno plaćanje do 12. 10. 2018. (samo za izlagače iz HR)
Budući da smo zaprimanje prijava izlaganja započeli krajem lipnja, molimo Vas da svoje sudjelovanje prijavite što ranije kako biste osigurali odgovarajuće mjesto i željenu kvadraturu izložbenog prostora.
Našim dosadašnjim izlagačima omogućavamo da zadrže svoje izložbene pozicije iz ranijih godina. Uvjet je da prijavu izlaganja dostave najkasnije do 16. srpnja 2018., te da do 18. srpnja izvrše uplatu obvezne Prijave (750 kn + PDV). Nakon toga ćemo sve nepotvrđene prostore rasporediti drugim izlagačima.

Krajnji rok za prijem prijave je 1. listopada 2018.

Ispunjenu prijavu možete dostaviti poštom, odnosno na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Prijavnicu u elektronskom obliku možete preuzeti na stranici www.sajam-varazdin.com.

Za eventualne dodatne informacije kontaktirajte nas putem e-maila ili na telefon 00385 42 212330.